Dette indhold er sponsoreret

Vi har ikke råd til alt hele tiden, som vi gerne vil have. Hvis du har i tankerne om at foretage en spontan eller impulsiv handling, såsom for eksempel tage ud at shoppe, forkæle nogle med gaver, forkæle dig selv eller tage ud at rejse, så skal der selvfølgelig penge til, for at få denne handling til at blive til virkelighed. Hvis du ikke har pengene lige ved hånden, kan du starte med at høre om du kan låne penge af din familie, kæreste eller venner. Hvis der ikke er mulighed for dette, eller hvis du ikke vil spørge dem, så kan et lån være den rette løsning for dig. Dette kan eventuelt være et kviklån, hvis det er et lille beløb du skal låne, og som skal strække sig over kort tid.

Hvad er et kviklån?

Men hvad er et kviklån helt præcist, spørger du måske dig selv om. Et kviklån betegnes som et relativt lille beløb, som ikke strækker sig over særlig lang tid. Et kviklån er et lån som kan optages hurtigt og enkelt online. Det er et alternativ til det traditionelle banklån. Det tager kortere tid at blive godkendt til kviklån end det gør til et lån i banken. Endvidere er låneansøgningsprocessen på et kviklån også kortere end i banken – det tager ikke mange minutter at ansøge om et kviklån. Det er dog en god idé at researche omkring forskellige låneudbydere, heriblandt KreditNU, og sammenlign dem med hinanden.

Fordele ved kviklån

Kviklån er en utrolig nem og hurtig låntype. Mange vælger at optage et kviklån, fordi de har brug for pengene lige nu og her – og så skal du ikke vente på bankens lange behandlingstider. Der er korte behandlingstider ved et kviklån. Det betyder, at du får svar på din ansøgning næsten lige efter du har sendt den ind, selvfølgelig alt efter hvornår du sender den ind. Hvis din ansøgning godkendes, går pengene ind på din konto kort tid efter i forhold til banken, hvor låneprocessen tager langt længere tid. Der er ved kviklån heller ikke særlig strenge krav til dig som ansøger om at optage lånet. Der findes et bredt udvalg af låneudbydere, hvilket giver dig gode forudsætninger for at finde et billigt lån, som opfylder dine behov samt krav.

Ulemper ved kviklån

Der er også nogle ulemper ved kviklån. Renterne kan være ret så høje, hvis din kreditværdighed er lav. Derudover kan det få store konsekvenser, hvis du ikke overholder din låneaftale. Løbetiden ved et kviklån er som regel forholdsvis kort. Sørg derfor altid for at sikre, at du har råd til at betale den månedlige ydelse, da den godt kan være høj. Det anbefales dog ikke at optage et lån, hvis du fornemmer fra start, at du får problemer med at betale pengene tilbage.