Mangler man Apple AirPods? 

Hos Blackpods dk kan man finde et stort udvalg af Bluetooth pods, vi er specialister inden for Bluetooth headset, og ved hermed hvad som er essentielt, hvis man skal købe nye Bluetooth pods. Noget af det afgørende man skal tage højde for er brugstiden, altså hvor meget tid du kan bruge på ens favoritpodscast eller dit yndlings track. Er du ude at gå en kort tur og ønsker at man kan høre sang på hele tiden er det essentielt, at den kan benyttes i samme tid, som du regner med at være ude i naturen for at gå.  

Powerbank etui 

De fleste nyere Bluetooth headset kommer i et etui, som er en mini kasse, som man kan lægge sit Bluetooth headset i. Her assisterer etuiet dig med at holde styr på dine Apple AirPods i og derved sikrer, at du ikke mister den ene af dine pods. Etuiene kan samtidig bruges som strømforsygning, så mens du ikke hører til lydbog, så oplader de ens Blackpods og man vil kunne erfarer en forlænget over all lyttetid, det er hvad vi vil kalde for klogt. 

Til hverdagsbrug 

Apple AirPods er en enorm del af hverdagen, da du tit benytter disse i sin hverdag. Her tager man Bluetooth høretelefoner frem når man skal vente på nogen eller sidder i bus trafik. Derfor er det afgørende at man har ladet Bluetooth pods op, så du ikke behøver stirre ud i luften og ej kan nyde lydbog.  

Er man en bevægelig type? 

Er man nede for at træne og ofte opdager at der er en ledning i vejen, som forhindrer dig i for at du kan udføre ens øvelse rigtigt, så er Bluetooth høretelefoner den rette løsning til en, da de ej har ledning og dermed garanterer dig at der ej er noget, som forstyrrer en, så du kan fokusere på det, som er essentielt.  
Det er ej kun i sportens verden, at trådløst headset er lækre, da de let kan anvendes i hjemmet, når man tager opvasken fordi man kan bruge din tid effektivt eller blot få det bedste ud af en træls opgave, som du skal udføre derhjemme og som du bare helst vil være fri for.  

Kan bruges ved arbejdet 

trådløst headset kan bruges, hvis du er på jobbet og vil føre opkald, da adskillige trådløst headset i dag er med indspiller, så du undgår for at skulle have mobiltelefonen oppe ved hovedet. Så kan man nemt benytte begge arme samtidig og kan nemmere klare en forespørgseler  

Vær foruden besvær 

Bluetooth høretelefoner er uden ledning og dermed slipper du det irretende ledningspinat, som man uden tvivl kan få med høretelefoner, som har ledninger, som snildt kan blive viklet sammen og dermed tager en tid at vikle ud for bare at skulle høre til sange. Med Blackpods slipper man hele det besvær, som kan komme ved høretelefoner som kommer med ledning for eksempel, så kan ledningen i høretelefonerne knække og herved gøre dit headset ubrugeligt. Det kan du snildt slippe for med trådløst headset 

Hos os ser du dit næste Bluetooth headset.