Find det fedeste Herretøj  

Hos BalderClothes har vi et kæmpe sortiment af herretøj, der ingår af alt fra Polo Shirts, T-shirts, og Turtlenecks. Vi gør en dyd ud af kvaliteten, hvorfor vores tøj alle er dansk produceret. Hvorfor er BalderClothes herved nemmere kan overvåge kvaliteten af vores herretøj, så vi er sikker på at du får det fedeste produkt.  

Når du skal vælge hvad for noget herretøj, som er lige din smag, så kan du nemt se hele BalderClothes’s sortiment gennem billeder, som gør det lige til for en at vælge.  

Vi har polo shirts i mange størrelser og savner du en størrelse, skal du bare skrive til os og så fremskaffer vi det til dig.  

Turtlenecks er en gigantisk del af hverdagen og derfor er det afgørende at du kan sammensætte de farver, som man gerne vil have. Mange vil bare have deres herretøj i basale farver, så man snildt kan sammensætte de tøjdele med hinanden uden at det fremstår underligt ud.  

BalderClothes har giga knowhow med herretøj og har derfor en stærk ide om hvad, som er sejt og inde i dag. Her ser vi som for det meste en gigantisk efterspørgsel på T-shirts, Turtlenecks og Polo Shirts, derfor bræger BalderClothes varer af herretøj præg af dette og dermed ser du at det er her vores udvalg er størst. Turtlenecks er en perfekt løsning til dig, der vil have en lækker påklædning, mens du er på job og ønsker at fremstå professionel. Det er igennem tiden blevet mere normalt at bruge sig af turtlenecks i arbejdsmiljøet. Der er det måske en smart mulighed i vintermånederne, hvor der er mere koldt end resten af tiden.  

Alle herretøjs klædeskabe består naturligvis af t-shirts, da det er basic inden for herretøj og det mest anvendte. T-shirts er det traditionelle valg i sommer månederne, hvor der er for varmt at have en kæmpe bluse eller pullover på. Vores T-shirts er med crew neck, v-neck og basic tee snit, så BalderClothes har med garanti noget, der er i din stil.  

BalderClothes har ligeledes et stærkt kollekntion af Polo Shirts, hvor vi har stort kollekntion af farver, så man kan sammensætt de farvekombinationer, som man vil have. Polo Shirts er det klogeste valg, da polo shirts kan anvendes i mange typer af sociale sammenkomster, da det er den klogeste sammensætning af professionel og chill dresscode. Derfor kan man snildt gå til møde i banken og stadig begå sig som en ambitiøs person uden at man skal være ukomfortabel i en skjorte eller lignende. Polo Shirts kan anvendes i hjemmet og er samtidig behagelig at have på og føler ej man er lukket til. 

Vores t-shirts ligger til grund i, at du ønsker at være chill og ønsker at se godt ud. Derfor er vores polo shirts noget af det stærkeste du kan fremfinde på markedet i komfort.  

Vores turtlenecks er oftest produceret i bomuld, hvorfor man vil finde dejligt stof på din krop, hvis en for første gang tager i t-shirts fra BalderClothes. Har du et specielt ønske fra os om t-shirts så kontakt os og så får vi produceret det præcis efter dit ønske. 

BalderClothes, ens bedste udbyder at handle t-shirts!