Der er rigtig mange fordele ved at tage et lån online i stedet for ansøge i banken. Det meget nemmere og så går det meget hurtigere. Der har hos mange været en del skepsis ved brug af online lån, da man mente, at renterne var meget høje. Det er de ikke længere.

Lån online med lave renter

Der er efterhånden utroligt mange udbydere af online lån og kassekreditter. Og når der er mange udbydere, presses prisen automatisk ned. Man kan derfor få fat i nogle rigtig gode aftaler med hensyn til online lån og kassekreditter. Nogle steder kan man finde lånebetingelser og låneomkostninger, der er lavere end dem, man kan få i banken. Det er altså ikke en taktisk dårlig beslutning at vælge et online lån frem for at gå i banken, når man ser på det økonomiske aspekt i det.

Ansøg om lånet hjemmefra

Noget helt andet er, at det er meget nemmere at optage et lån online. Man kan gøre det hjemme fra køkkenbordet eller sofaen. Det kræver blot, at man har sin pc og sit NEM-ID ved hånden. Det foregår således, at man vælger det ønskede lån. Herefter kan man typisk vælge, hvor meget man ønsker at låne. De små online lån spænder typisk fra 5.000 til 15.000 kr.
Når man har valgt den ønskede lånestørrelse, så skal man ansøge om at blive godkendt. Det sker, hvis udbyderen vurdere dig kreditværdig. Du skal ikke selv indtaste en masse oplysninger, som hvis du går i banken. Du skal blot godkende låneansøgningen med til NEM-ID. Herefter bliver der automatisk indhentet oplysninger om dit skattekort, som indikerer, om du har indtægter nok til at låne det ønskede beløb. Det er udelukkende disse oplysninger, der indhentes, og dermed ingen andre, private oplysninger.

Man slipper for at skulle maile eller have telefonisk kontakt med nogen, da alting foregår automatisk. Man skal heller ikke stille sikkerhed for pengene. Og så skal man ikke redegøre for, hvad man skal bruge pengene til, hvilket man typisk skal, når man vælger banken. Det betyder intet for låneudbyderen, om du skal bruge pengene til at betale en uforudset regning, eller om du bare gerne vil forkæle dig selv med en masse fedt tøj eller en tur til sydens sol med hele familien.
Det eneste, de er interesseret i, det er om du kan betale pengene tilbage igen, hvilket vurderes på baggrund af oplysningerne fra dit skattekort, som indhentes via NEM-ID.

Så hurtigt går det at ansøge om et online forbrugslån

Det tager typisk kun nogle minutter at ansøge – her kan du for eksempel ansøge forbrugslån på 1 minut. For det meste har man pengene til rådighed inden for et døgn – nogle gange inden for nogle timer. Dette gælder også for en online kassekredit. Man får svar via mail eller sms, om hvorvidt man er godkendt eller ej. Pengene bliver typisk overført til ens NEM konto. Det er altså en proces, der går meget hurtig og er meget let at gennemføre.