Julen nærmer sig med hastige skridt. Har du styr på julegaverne? Og har du råd til dem?

Det kan både være svært at finde en god gave og at få råd til den. Måske du har brug for at låne lidt til julegaverne. Lån penge nemt i dag. Så mangler du bare at finde den helt rigtige gave.

I stedet for at give en ting, hvad med at give en oplevelse? En oplevelse, der tager udgangspunkt i det, der får gavemodtagerens hjerte til at banke lidt hurtigere.

Julegaven til kulturelskeren

Skal du give en gave til en, der elsker musik? Hvad med at give en koncertoplevelse i julegave? Det vil uden tvivl vække lykke. Uanset om gavemodtageren er til klassisk eller pop, opera eller rock, jazz eller dansktop. Det er altid en fantastisk oplevelse at høre sin yndlingsmusik og sine yndlingsmusikere live. Koncerter på små spillesteder fås tit til meget rimelige penge. Derimod kan store koncerter med verdensstjerner godt være en bekostelig affære. Hvis det er en af de store koncerter, der vil være den perfekte gave at give for dig, og finanserne er lidt stramme, så er der ingen grund til at lade det ødelægge julen. Så er det bare om at skaffe billet til den helt rigtige koncert.

Måske er det en tur i teatret, der vil bringe julelysene frem i øjnene hos din gavemodtager. Det er altid en stor oplevelse at komme i teatret. En uforglemmelig oplevelse og en gave, der ikke bliver glemt. Desværre skal man tit have den store pengepung op af lommen, hvis man vil i teatret. Heldigvis er der råd for det, hvis det er en teatertur, der står øverst på ønskelisten.

Julegaven til sportselskeren

Skal du give en gave til en sportselsker? Her er en oplevelsesgave oplagt, uanset om det er til en der elsker fodbold, golf eller en helt tredje sportsgren.

De fleste små drenge har haft fodboldplakater på drengeværelset af både yndlingsspillere og yndlingsklubber. Selvom drengen er blevet voksen, har han nok ikke glemt drengedrømmen om at se sit yndlingshold på hjemmebane. At se sport i udlandet står derfor øverst på mange fodboldelskeres ønskeliste. Så hvis du virkelig vil glæde en fodboldelsker, vil dette være den ultimative gave. Den vil du blive husket for.

Hvis du virkelig vil forkæle en golfelsker, må den ultimative gave være en golfferie, måske endda under lunere himmelstrøg. At spille golf og dyrke sport i udlandet giver visse fordele. Man kan spille om dagen i dejligt solskin og om aftenen kan man hygge sig med lækker mad og vin på lokale restauranter. Ligegyldigt hvor mange par sokker du køber, kan det ikke hamle op med en golfferie.

Forhåbentlig fik du et par gode idéer til uforglemmelige oplevelser og julegaver. Nu er det bare om at få bestilt oplevelsesgaverne. Så kan du glæde dig til jul og til oplevelserne i det nye år.