Julen er hjerternes fest. Det er tid til hygge og fællesskab med dine nærmeste. Det er også tid til kærlighed, og af kærlighed kommer ofte et ønske om at indgå ægteskab med sin udkårne. Så hvorfor ikke gå på knæ foran din kommende livspartner i den søde juletid?

Fri med manér

Når du har bestemt dig for at fri til din kæreste, er der flere vigtige ting, som du skal have på plads. Hvor skal det foregå, hvordan skal dit set-up være, og hvad vil du sige. Sørg for at det hele bare spiller og øv dig for guds skyld. Det er et super vigtigt øjeblik, som I begge vil huske resten af jeres liv. Det må ikke ødelægges af sjusk og dårlig forberedelse. Du kan vælge klassikeren, hvor du inviterer på en romantisk middag enten hjemme eller på jeres favoritrestaurant. I kigger hinanden dybt i øjnene, du griber ringen i lommen og går på knæ. Du kan også arrangere en vild udflugt, hvor jeres grænser udfordres. Mens adrenalinet suser i kroppen, kan du stille et af livets store spørgsmål. Ønsker du at dele dette helt specielle øjeblik med dine nærmeste, er det helt vildt romantisk at fri på selve juleaften. Planlæg frieriet efter julemiddagen. Når I samles omkring juletræet og julegaverne er pakket ud, bed da om din kærestes hånd. Gå på knæ og ræk den lille æske med ringen frem. Sig ordene: ”Vil du gifte dig med mig?”.    

Julefrieri koster penge

Måske tænker du, at alt det her lyder meget godt og dejligt, men hvordan i alverden skal jeg kunne få råd til det. En forlovelsesring oveni alle julegaverne? Plus et bryllup nogle måneder senere. Bare rolig, det findes der råd for. Du kan tage et lån i julen og begynde dit eventyr med det samme. Med et hurtig lån får du lånet udbetalt hurtigt og let. Du kan låne lige fra 1.000 kr. og helt op til 500.000 kr., så du bliver ikke begrænset i dit valg af en smuk forlovelsesring, og det senere planlagte bryllup. For kun det bedste er godt nok til den store dag med din udkårne. Der er kun simple krav for at ansøge, og du får pengene på indenfor ganske kort tid. Hvis du er registreret i RKI, kan det være en smule mere udfordrende at finde et lån. Det kan dog lade sig gøre, da flere udbydere af de forskellige lån vurderer ud fra andre kriterier. Det kan f.eks. være lån baseret på kreditvurderinger, pant og/eller kautionister fremfor RKI. Hvis du har andre lån i forvejen, kan det være en god idé at undersøge mulighederne for at lave et billigt samlelån. Det kan ofte betale sig, da der kan være penge at spare. Det vil give dig et bedre overblik over din økonomi, når I skal i gang med at planlægge jeres bryllup. Det bliver en stor dag – måske den største i jeres liv. Alt skal være perfekt. Julen er i den grad både hjerternes og kærlighedens fest.