Er det i år, du skal have sat skik på haven? Med et kviklån er drømmehaven lige om hjørnet. Uanset om du drømmer om en ny terrasse, et drivhus eller noget helt tredje. Du kan naturligvis spare op, men har du ikke lyst til at vente, så kan du helt sikkert finde et billigt lån, der passer til netop dit behov. Læs med her og se hvordan du kan investere i din have.

Tid til et nyt drivhus

Drivhuse fås i alle prisklasse og fås i alle størrelser. Men hvorfor egentlig nøjes med et lille minidrivhus, når det du i virkeligheden gerne vil have er et lille orangeri? Forestil dig et lækkert drivhus med druer oppe under taget, solmodne tomater, agurker, peberfrugter og måske endda et citrontræ? Det er den ultimative luksus for haveelskere. For mange bliver det dog ved drømmen, for et drivhus koster penge og udover selve drivhuset, skal du også investere i en masse udstyr som vandslange, vandkande, selvvandingskasse, planter med mere. Måske skal der støbes fundament og er drivhuset stort, er det ikke sikkert, at du selv kan stå for opsætningen. Find et lån til det helt rigtige drivhus og betragt det som en investering i din have.

Få din egen frugtlund

Har du en drøm om at lave julens kirsebærsauce på kirsebær, som du selv har høstet i haven? Måske har du planer om at kunne høste æbler og lave most til alle vennerne? Problemet er blot, at det tager ufatteligt lang tid fra man planter det første lille træ, til man kan høste frugterne. Der findes heldigvis en måde at omgå dette på. Du kan nemlig købe forholdsvis store frugttræer, som kan plantes direkte ud i din have og giver frisk frugt relativt hurtigt. Jo større frugttræer er, når man køber dem, jo dyrere er de dog. Men med det rigtige lån kan du få din drøm indfriet inden længe. Du vil helt sikkert ikke fortryde det. Der findes nemlig ikke noget bedre end at plukke et frisk æble, en pære, blommer eller kirsebær i sin egen have.