Vi går en tid med mange småferier og forlængede weekender i møde. For mange betyder det mere tid sammen med familien. Det er jo altid rart, men det kan indimellem være svært at finde på noget at lave sammen. Læs med her og bliv klogere.
Hjælp, det regner

Forår i Danmark er ofte lige med ustadigt vejr. Uanset hvor godt du sælger den fælles tur i sommerhus, så ved du også godt, at det kan blive en klam fornøjelse – og en meget lang weekend – hvis det regner under hele jeres ophold.

Man kan naturligvis sagtens opholde sig ind døre, og man kan da også sagtens gå en tur i regnvejret. Det kræver blot den rigtige beklædning.

Det er dog nok mange forældres mareridt, at hele den forlængede weekend går med at se TV og spille på IPad. Det var helt sikkert ikke meningen med at tage væk sammen.

Deltag i online konkurrencer

Skal I alligevel sidde inden døre i længere tid, så er masser af gode brætspil et must. Find nogle gode familiespil, som I alle sammen kan deltage i. Ludo er et spil, som de fleste børn kan være med til at spille. For voksne og større børn kan det være en smule kedeligt.

Derfor kan I med fordel arrangerer en Ludo-turnering, som strækker sig over hele weekenden eller måske I skulle prøve Ludo for hold?
Sidder I alligevel med tablets og telefoner parate, så kunne I gøre det til en opgave at deltage i så mange online konkurrencer som muligt. Det er en sjov aktivitet og så er der endda mulighed for at vinde store og små præmier. Vind i online konkurrencer her.

Lav underholdningen selv

Bliver det for kedeligt at konkurrere i spil, så kan I heldigvis få tiden til at gå på anden vis. Har I nogle gode bøger med, kan I skiftes til at læse højt. Der er noget hyggeligt over at være fælles om en god historie.

I kan også gå online og finde en god lydbog og podcast, som hele familien kan lytte til sammen. Måske har en af jer en skjult standupper i maven? Online kan du finde masser af inspiration til vittigheder på dansk til både små og store. Så kan I holde jeres helt eget mini-talentshow og konkurrere om at få hinanden til at grine. Hvem kan for eksempel finde den mest vandede vittighed eller den værste far-joke?