Hverdagen kan være svær, specielt hvis det kniber med penge. Der er intet værre end en stram økonomi. Det er især svært, hvis man står overfor en uforudset eller akut udgift.

Det er også en ubehagelig følelse at stå uden penge, når ens barn spørger om hjælp. Man kan hverken give dem en gave eller låne dem penge, når man ikke har noget råderum i økonomien. Med et kviklån vil du have lidt mere plads, og du vil have mulighed for at hjælpe dine børn, når de har brug for det.

Når uheldet er ude

Hvis du står i den ærgerlige situation, at noget skal skiftes ud, så kan det være nødvendigt at foretage et lån. Om det er en bil, et køleskab eller en computer, så er det store udgifter, som tærer på økonomien.

Det kan være din Napoleon barbecue grill, der bliver nødt til at blive skiftet ud af den ene eller anden årsag. Det er mange penge pludselig at trække ud af budgettet. I stedet for at man skal leve af vand og brød i flere måneder efter et nyt køb, kan man foretage et lån. På den måde kan man have pengene i hånden med det samme, så man ikke behøver at undvære.

Livet er uforudsigeligt, og der kan hele tiden komme en udgift, som man ikke havde regnet med. Ting kan gå i stykker, og ulykker kan ske. Man kan sjældent vide, hvad livet byder, og et lån kan hjælpe dig, når tiderne er ekstra hårde.

Hvis dit barn skal tage kørekort

Når dit barn nærmer sig voksenalderen, står de overfor muligheden for at få sig et kørekort. Det er kun de færreste unge mennesker, som har råd til at betale for det selv. Der er mange forældre, der gladeligt betaler for barnets kørekort, hvilket kan være svært, når økonomien ikke er til det.

Det kan være hårdt både for forælder og barn, når økonomien ikke er til, at barnet kan få sit kørekort. Som noget nyt, er der blevet lavet ’kørekort 17 år’, og det vil sige, at man som 17-årig kan få et kørekort. Det er ikke mange 17-årige, der har bevæget sig ud på arbejdsmarkedet endnu, så de står derfor helt uden penge. De har heller ikke fået udbetalt deres børneopsparing endnu.

Som 18-årig har man mulighed for at bruge sin børneopsparing på at betale for et kørekort. Det har man ikke som 17-årig, og derfor er der mange 17-årige, der er afhængige af deres forældres økonomi. Der er også mange forældre, der vælger at give deres børn deres kørekort af den ene eller anden årsag.

Her kan et lån komme ind i billedet, hvis det kniber med økonomien. Selvom et kørekort er en god investering, så er det også mange penge, man skal bruge på det. Et kørekort kan sætte en stopper for, at du altid skal køre dit barn rundt. Derfor giver det mening at have lyst til at hjælpe sit barn til at komme i gang. Her kan et kviklån komme dig til undsætning, når økonomien er lidt stram.