Der er visse områder af livet, hvor det giver bedre mening at spare end andre. Det gælder for eksempel på de faste udgifter, hvis du har svært ved at få det hele til at hænge sammen.

Pas nu bare på, at sparevanen ikke bliver permanent. Det skulle nødig være sådan, at du kommer til at spare på alle områder af livet.

Når det f.eks. kommer til den gode historie og dit daglige overblik over nyhederne, vil det være uklogt og usundt at spare. Og går det helt galt, så er der altid et lån i sigte.

Den gode og sunde besparelse

Alle danskere kan spare penge ved at tjekke op på deres faste udgifter. Det kan være alt fra din husleje, mobilabonnement, fitnessabonnement, a-kasse, fagforening, forsikring og videre derudaf.

Der ruller penge ud af din konto, lige så snart vi går ind i den næste måned.

Det bliver nok svært helt at stoppe pengenes fart fra din konto. Du kan dog med stor fornuft og glæde hjælpe processen lidt, så kontoen ikke forbløder, men blot smider de nødvendige penge fra sig.

Find a-kasse priser i dag og find der en anden a-kasse. Det samme skal du gøre med din forsikring, med din streamingtjeneste og måske med din madkonto.

Alt for mange danskere har en eller to faste udgift, som de helt kan undvære. Det være sig et abonnement, de aldrig bruger, ikke ved, de har, eller noget helt tredje.

Det skal standses. Det giver ingen mening at betale i dyre domme til forskellige firmaer, for produkter eller ydelser du aldrig bruger eller kommer til at bruge. Ja, det handler også om dit fitnessabonnement.

Den dumme og usunde besparelse

Nu hvor der rigtig er blevet sparket gang i din sparelyst, når du endelig har fået styr på, hvor du skal spare og begynder at se et mønster, så hold inde.

For der er nogle steder, hvor du bare ikke skal spare. Når det kommer til nordjyske nyheder, giver det rigtig god mening ikke at spare.

Hvis du vil følge med i nyhedsstrømmen og komme til bunds i, hvordan det egentlig står til i Nordjylland, så er det gennem de gode historier, du finder på vejen.

Og netop de gode historier må aldrig bespares. Det er dem, der skriver vores historie og som står ved os hele livet.

Så lad være med at begynde den dumme besparelse, hold dig til den økonomiske.

Hvis det hele er galt

Er du bare rigtig dårlig til at spare eller kom du helt forkert ind i det nye år, så er der altid en anden mulighed end besparelse. Skrevet på en anden måde, har du prøvet alt andet, så er der stadig et lån, der kan hjælpe og støtte din økonomi.

Specielt omkring juletid og i begyndelsen af den nye år, kan det være svært få det hele til at slå til. Det er ikke ligefrem billige måneder, selvom arbejdet for mange ikke er i særlig rigt udbud.

Overvej lånet, når besparelsen ikke rækker.