Vi ser flere og flere steder poppet op rundt omkring i nær og fjern, hvor de miljøvenlige produkter popper o. Se bare medlemmerne hos GreenTown online markedsplads, som vokser i hobetal. For ikke at tale om antallet af de bæredygtige produkter. Du finder alt mellem himmel og jorde der inde efterhånden, Bambus pudebetræk, sengetøj, mode, interiør og der er ikke det der ikke er der inde. 

Hvis det ikke er gået op for dig endnu, så sikre jeg mig lige at jeg skriver rent ud her, denne artikel er nemlig skrevet som om den skulle udgives om to til fem år, hvor det hele allerede er lavet og udgivet, men sådan er realiteten desværre ikke helt endnu, der skal en del til for at nå dertil ser det ud til. 

Bambus pudebetræk er blødt for ansigtet

Der er nærmest ikke noget bedre end at have ansigtet dybt begravet i et bambus pudebetræk. Så skulle det da lige være fordi at selve puden også have bambus fiber fyld. Eller måske kapok fyld. 

Men det ser også ud til at der sker noget bag scenetæppet, og at der er nogen der vil have projektet frem i scenelyset, og ud over stepperne, hen imod en mere miljøvenlig fremtid, hvor det konventionelle produktionsapparat stille og rolig bliver dæmpet på grund af den store og stigende efterspørgsel på det bæredygtige og miljøvenlige markedets fremtrædende popularitet. 

Der er flere og flere allerede som viser interesse for det miljøvenlige, og jeg som sidder her og taster på livet løs, forudser, at denne tendens vil boome helt vildt i de kommende år. Og du kan tro at jeg glæder mig til at se det ske, og til at fejre at vi som et samfund, skridt for skridt får smidt nogle af de dårlige vaner, som vi går rundt med fra os.