Start de fest her 

Som barn elskede jeg balloner, når vi skulle ud og spise på diverse spisesteder. Det var specielt, når jeg skulle på Bones, hvor ballonen ikke blot var udendørs legetøj, men de var faktisk var en del af oplevelsen hos Bones. På denne restaurant kunne man få stabile pomfritter, og som det bedste kunne jeg få lov til at beholde ballonen, som jeg modtog når man ankom til restauranten. Når jeg sad i sin stol kunne man kigge på loftet som var tildækket af balloner over det meste, dette lavede stemningen sindssyg fed. ballonen er noget af det fedeste fra vores unge dage, og ballonen optræder ofte i løbet af vores liv, og ballonen er altid en del af de fleste af mine fejringer.  

Magic Balloons kan for os være mange forskellige ting. Man har eksempelvis balloons som vandlegetøj næsten hver eneste sommer, hvor vandkampe med søskende og andre bekendte var en fast begivenhed. Her samlede jeg så mange ballonen vi overhovedet kunne, så vi med vores vandlegetøj kunne skabe de sjoveste sommertider med vores brødre. Som et element af denne tradition, fandt vi ud af, at jeg kunne købe redskaber der kan hjælpe kunderne med hurtigt at lave en del balloons magic samtidligt, så man bare kan komme i gang med den fede del af processen. vandballoner er stadig sjove vandlegetøj selv når vi nu er blevet voksen. Faktisk er vandlegetøj generelt stadig vanvittig sjove, specielt hvis der her i sommervarmen skal afholdes fester, hvor du kan sammensætte det danske vejr, ballonen og øl, og derigennem gør dine sociale arrangementer det mere underholdende.  

Magic Balloons til mange fester 

Ballonen har ikke brug for nødvendigvis at have forbindelse til vandlegetøj. Balloons magic er gode til festlige tider, såsom til fødselsdage. Jeg vil normalt at anskaffe mig ofte masser af en del forskellige balloons, hvis det er os, som har ansvar som værtskab for begivenhederne. Mine venner er normalt virkelig glad med den stemning, som vi formår at producere med magic ballons. Det kræver naturligvis meget arbejde, hvis jeg selv skal producere alle disse ballonen alene. Men jeg har opserveret, at I uden problemer kan købe disse seje balloons, hvor I faktisk kan lave en del på en gang, og derved sparer en masse tid i processen!  

Jeg tror, at min store glæde for balloons kommer fra min unge dage, hvor mine forældre for det meste gjorde meget brug af vandballoner, som en måde af fejre mig. Ballonen blev brugt til at gøre huset hyggeligt, så de fleste af bekendte virkelig fik lukket deres øjne op, idet de kom ind ad døren til begivenheden. Heldigvis er jeg et barn af sommeren, og balloons har også tit været en del af vores lege til min fødselsdag. Der blev derfor tit købt vandballoner ind til den helt store kamp, hvor mit vandlegetøj blev en kæmpe succes blandt mine besøgende, som begejstret deltog i vandkampen i varmen. De købte  ballonen gennem en butik, hvor de kunne bestille ekstrem mange Magic Balloons til begivenheden. Så virkelig mange balloons at jeg endda havde til flere uger, hvor venner fra hele landsbyen kunne deltage i en stor kamp.