Slip for ledninger med oplader 

Er du irriteret af ledninger, som blot er mere i vejen end til gavn? naturligvis er du det – hvem vil ikke være det? Man er i hvert fald ikke glad for dem, hvis man har mange batteridrevne apparater, som kræver ladning utallige gange i døgnet. Så hvorfor ikke reducere antallet af ledninger, der bliver ved med at fylde dit skrivebord og blot er meget grimt for dine øjne. Men måske er der en løsning! Det er nye tider vi lever i, og vores teknologiske fremskridt hjælper os med denne problemstilling! Alt er tilnærmelsesvist trådløst nu om dage. Og du kan nu tilkøbe en trådløs oplader til din telefon.  
En trådløs oplader kan frigøre dig i din hverdag. Du skal ikke længere tænke på ledninger, som altid skal være sat i din mobiltelefon. Nu kan man erhverve en trådløs oplader, som blot skal ligge ved dit hjemmekontor og så kan du få din mobil opladet meget hurtigt. Det er som at se ind i fremtiden! Tænk dig hvor godt du kan have det på arbejdet, hvis du blot skal lægge din mobil på en mikro platform, og så vil du få en vanvittig hurtig opladning.  
De trådløse opladere anevendes til mange forskellige mobil typer, men du skal være obs på hvor gammel din telefon er. Denne type for opladning behøver moderne teknologi, så din telefon må ikke være for gammel og ikke opsat med trådløs opladning. Ligeledes kan en trådløs opladning muligvis at du aftager dit telefon cover under selve opladning, så du er sikker på at få det hurtigste resultat. Der er dog nogle telefon covers som er samarbejdsvenlige en trådløs opladning. Så du skal ikke behøver overveje hvilken mobiltelefon du har, når du lang omlænge vil tage trækket over til en trådløs opladnings løsning, som kan give dig mere fritid!  
Der findes faktisk adskillige forskellige udgaver af trådløse opladere, så der er flere at vælge imellem, når du bliver voldsom træt af ledningerne. Man kan få en trådløs oplader pad, hvor man blot skal sætte sin mobil på padden. Denne pad kan sættes på din arbejdsstation på skrivebordet, så du aldrig vil løbe tør for strøm, når du igen er på farten. Sandheden er at man ofte fortrænger at oplade sin mobil, da man ikke magter finde ledninger osv. op af rodeskuffen som vi alle har. Hvis en trådløs oplader pad ikke er løsningen, så findes der også dockingstations, hvor du har en kombination af flere lader muligheder. Jeg har set, at du kan få en dockingsstation, som vil passe perfekt til et hjemmekontor setup. Med denne trådløse oplader station kan du have din telefon opstillet, mens den lader, og så bliver du tilbudt flere lader muligheder, så du ultra nemt kan se, om der er nogen, der vil i kontakt med dig.  
Hvorfor overveje at skifte over til en trådløs oplader? Først og fremmest reduktion af ledninger, som tit er nice og en kæmpe fortaler for en udskiftning. Men jeg vil sige, at disse trådløse opladere sagtens er en god løsning for de personer, som tit er på farten gennem arbejdet eller i privaten. Mobilen skal hele tiden flyttes hver eneste gang man skal foretage et opkald, hvortil strømforbindelsen bliver afbrudt utallige gange i løbet af en dag, hvilket tit resultere i at telefonen ikke bliver reconnected.