NORTAGG ER DIN MOBILTILBEHØR ENGROS! 

Vi er eksperter inden for B2B grossist og har igennem en længere periode handlet telefon tilbehør engros. Hos NORTAGG har vi store mængder produkter på vores lager, som er klar til at blive sendt afsted mod din virksomhed. Mangler jeres organisation tøj så er du kommet til det rette sted. Vi har et masivt udvalg som tilbydes til den bedste pris i landet.  

Indenfor  telefon tilbehør engros har vi en del solide tilbud til vores kunder. Det kan være at I muligvis står og mangler den mest optimale skærmbeskyttelse for dine arbejdere, så deres mobiler fungerer bedst og de er i stand til at betjene jeres købere optimalt. Som forhandler af elektronik tilbehør engros har NORTAGG en del muligheder for at løse jeres problem. Vi har blandt andet landets bedste skærmbeskyttelse. Her kan vi tilbyde vores SmartGlass som kan sikre en fantastisk beskyttelse af jeres mobiltelefoner. NORTAGGs SmartGlass er virkelig stabilt på baggrund af vores produktion. Fremfor det tradionelle følsommme materiale som findes som alle andre elektronik grossist, har vi hos NORTAGG udviklet vores SmartGlass med en blanding af plastik og stærk glas, som giver os et fantastisk produkt.  

Mangler I sportswear ?   

Vi har altid et stort vare udvalg af høj kvalitets tøj, hvor I kan finde alverdens fantastisk muligheder. Mangler organisation tøj til jeres kunder? Vi har for det meste stabile skjorter af den bedste kvalitet, og vi handler engros tøj, så I kan få de rigtige mængder til din butik. NORTAGGs gigantiske sortiment strækker sig over flere forskellige kategorier, og vi kan der ved tilbyde et væld af produkter. Vi er ofte klar til at leve op til jeres ønsker og distribuere den korrekte mængde. Eksempelvis har vi et stort udvalg af sportswear af høj kvalitet som vil passe perfekt til jeres hjemmeside. Vores udvalg vil også hjælpe din forretning i den kommende periode nu hvor det gode vejr ankommer til Danmark og flere folk skal ud og spille golf igen. Som et eksempel vil vores T-shirts være perfekt til hiking. Som engros tøj har vi altid et fuldt lager og fantastiske priser parat til vores kunder, og vi tilbyder hurtig levering. Kendetegnet ved NORTAGG er vores øje for kvalitet. Vi handler kun med produkter i den bedste kvalitet, og jeres virksomhed vil derfor udelukkende være sikker på at modtage gode produkter. Som grossist tøj er vi altid interesseret i vores købers respons, og vi placerer en kæmpe indsats i vores kundeservice. Kunder er derfor for det meste velkomne til at vende tilbage med en vurdering efter I har givet vores tøj en prøve, så vi har mulighed for at forbedre vores kvalitet samt kundeoplevelse endnu mere.