Sneaker-kulturen er overalt i disse dage, og det af alle de rigtige grunde. Som følge heraf har vi nu en helt ny generation af sneakerheads og sneakerkulturentusiaster, der er vokset op med Nike, Adidas, Reebok og alle de andre store mærker. Det har ført til en helt ny bølge af udgivelser fra de mærker, der har eksisteret i årtier. Og hvis du har været opmærksom, vil du vide, at sneakers har været en del af Jordan Brands DNA siden starten. Som sådan har vi nu tre forskellige Jordan-udgivelser om året. Disse er kendt som Jordan 1’erne, som er en low-top sneaker, der har en vintage styling. Og i dag skal vi tage et kig på Jordan 1 Mid, som er den seneste udgivelse fra Jordan 1-familien. Her er alt, hvad du behøver at vide om Jordan 1 Mid.

Hvad er Jordan 1 Mid?

Jordan 1 Mid-sneakeren er en moderne version af den elskede Jordan 1-sneaker, der udkom i 1986. Det er den tredje Jordan 1-sneaker, som Jordan Brand har udgivet inden for de sidste to år, og den har en moderne, lav top-silhuet med en stort set farvelagt hvid overdel, sorte accenter og en lædermellemsål. Udgivelsesdatoen for Jordan 1 Mid var den 4. februar 2018, og den sælges for 140 USD.

Hvor meget koster Jordan 1 Mid?

Jordan 1 Mid sælges for 140 USD, hvilket er meget for en lav sneaker med lav top. Prisen er dog ikke for høj sammenlignet med andre moderne Jordan-udgivelser. Jordan 1 Retro Low sælges for 110 USD og Jordan 1 Retro High for 125 USD.

De gode ting: Specifikationer

  • Overdel: Det er lavet af en kombination af læder og ruskind med perforerede detaljer på tungen
  • Mellemsål: Air Jordan-værktøj i fuld længde med en air unit i hælen, et Jordan I-logo på hælen og en klar gummi-ydersål
  • Snøring: Sort-hvide bomuldssnørebånd
  • Vægt: 10,4 oz

De dårlige ting: Specifikationer

  • Øverste: Det er lavet af en kombination af læder og ruskind med perforerede detaljer på tungen
  • Mellemsål: Air Jordan-værktøj i fuld længde med en air unit i hælen, et Jordan I-logo på hælen og en klar gummi-ydersål
  • Snøring: Sort-hvide bomuldssnørebånd
  • Vægt: 10,4 oz

Dumb: Der Jordan 1 Mid og gud investering?

Jordan 1 Mid er den seneste i en familie af Jordan 1-sneakers, hvilket betyder, at det er meget sandsynligt, at du allerede ejer mindst ét par. Så hvis du allerede ejer et par J’er, hvad køber du så denne her for? Tja, vi kan argumentere for, at den lave silhuet er en smule mere moderne end de høje Jordan 1’ere, og farvevarianterne for denne udgivelse er virkelig flotte.