Efterhånden som verden skrider frem, stiger behovet for forskellige typer handler. Der vil altid være en efterspørgsel efter elektrikere, blikkenslagere og mekanikere, men som tiden går, bliver andre erhverv mere efterspurgte. Mens du har jobbet, spar og øg din opsparing her aktieskole.com/nordnet-manedsopsparing

 

Her er de 3 højest betalte handelsjob, der vil være meget efterspurgt i 2022:

 

  1. Solenergitekniker

 

Efterhånden som flere mennesker og virksomheder både leder efter måder at blive grønnere på, vil solenergi kun blive mere populær. Solenergiteknikere er dem, der installerer og vedligeholder solcelleanlæg. De skal have en stærk forståelse af elektricitet såvel som mekaniske færdigheder. Den gennemsnitlige løn for dette job er $52.000, men kan gå op til $86.000 med erfaring.

 

  1. Vindenergitekniker

 

Ligesom solenergiteknikere vil vindenergiteknikere være i høj efterspørgsel, da verden leder efter mere bæredygtige energikilder. De installerer og vedligeholder vindmøller, som genererer elektricitet fra vinden. De skal have en stærk baggrund inden for både el- og maskinteknik. Den gennemsnitlige løn for dette job er $54.000, men kan gå op til $92.000 med erfaring.

 

  1. Geotermisk energitekniker

 

Geotermisk energi er en anden bæredygtig energikilde, der bliver mere populær som tiden går. Geotermisk energiteknikere installerer og vedligeholder systemer, der bruger varmen fra jordens kerne til at generere elektricitet. De skal have en stærk forståelse af både geologi og teknik. Den gennemsnitlige løn for dette job er $56.000, men kan gå op til $97.000 med erfaring.

 

Dette er de 3 højest betalte handelsjob, der vil være meget efterspurgte i 2022. Hvis du har kompetencerne og kvalifikationerne til et af disse job, så kan du forvente at få en høj løn.