Dette er sponsoreret indhold 

Et kviklån er som navnet antyder et lån, du tager ganske hurtigt og nemt, som dog også har ry for at være et usikkert lån. Det er det dog ikke altid. Du skal blot huske at tjekke det kviklån, du er ved at optage godt igennem, inden du skriver under på en aftale. Her får du en kort guide til, hvad et kviklån er, hvad du kan bruge det til, og hvordan du optager det. En oversigt over kviklån kan være en god start, så du kan sammenligne forskellige långivere. 

Hvad kan du bruge et kviklån til? 

Et kviklån er et godt lån til dig, der mangler penge lige nu og her. Kviklån bliver typisk taget i forbindelse med, at for eksempel en telefon er gået i stykker, og vedkommende mangler en ny. Det er altså typisk et lån, der bliver taget, når noget ikke kan vente til, at du har sparet alle pengene op. I princippet kan kviklån bruges til lige præcis det, du ønsker. Du skal ikke give nogen forklaring til dem, du låner penge af. Det er derfor underordnet, om du bruger et kviklån på en ny telefon, en rejse eller noget helt tredje. Du skal selvfølgelig have med i dine overvejelser, om det, du gerne vil have, kan vente, til du har sparet pengene op, eller om du virkelig har brug for det lige nu og her. Det er altid billigere at spare penge op, men du kan bruge et kviklån til lige det, du ønsker.

Sådan tager du et kviklån 

Et kviklån er ganske nemt og hurtigt at optage og ansøge om. Langt de fleste långivere er online, og du skal derfor typisk blot udfylde en online ansøgning, som vil blive behandlet inden for kort tid. Hos mange udbydere kan du allerede få svar på, om din ansøgning er godkendt den samme dag, hvilket også blot understreger, at det er et meget hurtigt lån at optage. Typisk bliver du ikke blot godkendt inden for nogle få timer eller en dag, men du vil også have pengene klar på din konto den selv samme dag. Det er derfor lånet typisk bliver brugt til blandt andet en ny telefon, hvis den gamle pludselig er gået i stykker. Du skal ikke vente på at få svar på ansøgning i ret lang tid. Du skal dog være opmærksom på, at du som oftest ikke må være registreret i RKI for at optage et kviklån.